Senarai Nama Yang Layak Mendapat BRIM (RM500)
SENARAI NAMA PENERIMA BR1M | BANTUAN RM500Tahniah diucapken kepada mereka yang tersenarai untuk menerima bantuan RM500untuk PROGRAM BANTUAN RAKYAT 1 MALAYSIA. Kepada semua penerima bantuan RM500 yang tersenarai akan mendapat satu surat rasmi menyatakan permohinan anda telah DILULUSKAN dan dikepilkan bersama SATU BAUCER yang menunjukkan no kaunter dan nombor siri penerima bantuan.. Satu lagi surat jemputan menyatakan tempat, tarikh dan masa juga turut dikepilkan kepada rakyat yang layakmenerima bantuan RM500 tersebut.. Sekali lagi tahniah diucapkan.. 


Kepada yang belum menerima jawapan atau apa2 surat, diharap bersabar kerana buat masa sekarang, pemberian wang bantuan diberikan untuk fasa pertama. Diharap kepada mereka yang sudah menerima surat tawaran tersebut, sila hadir ke majlis pada hari dan masa yeng telah ditentukan... Anda akan diberi RM500 secara tunai pada hari tersebut. 


Untuk makluman, tak ada sebarang senarai nama yang akan dipaparkan di laman internet dan anda cuma hanya menunggu surat di rumah ataupun menghubungi talian hotline 1800222500 atau 1300883010untuk membuat sebarang pertanyaan..


Sebenarnya nama aku tersenarai sebagai penerima bantuan tuhh,.. Korang mcm mana?? Dah dapat kerr??? Lalalalala..